Винили 2020-04-05T14:32:02+00:00
Рол банер

Винили

Винилите са често предпочитани изделия в рекламата, заради ниската им себестойност,  широкото им приложение и високата им устойчивост. Използват се както за вътрешна, така и за външна реклама. Винилите са мобилни и могат да се ползват многократно – за презентации, обучения, търговски изложения или други събития. Те са леки, могат да се навиват на руло и така да се пренасят и съхраняват за продължителен срок. Лесно се закрепват към различни повърхности и конструкции, чрез ушиване на джобове или поставяне на капси. Пана от винил се окачват на банер стойки и рол банери. Вижте повече на страницата ни
рол банери.
Имате идея за дизайн? Споделете я с нас. Ние ще се погрижим за създаването на визията на вашите рекламни винили.

широкоформатен печат на винил
Печат на винили
Рекламни винили
Печат на винили

Видовете винили са: ламиниран, промазан и перфо (mesh)

Ламинираният винил е с най-ниска цена . Той е по-твърд и нееластичен в сравнение с другите видове и не е подходящ за употреба при ниски температури. Подходящ е за временна реклама на предстоящо събитие или промоция с фиксиран срок.

Промазаният винил е по-гъвкав и по-издръжлив в сравнение с ламинирания винил. Устойчив е на ниски температури и неблагоприятни външни условия. Той е подходящ за целогодишна употреба.

Перфо винил (mesh) е вид винил с прорези и е подходящ за случаите при които през винила трябва да преминава въздух.