Лого дизайн, графичен дизайн 2021-03-17T12:07:01+00:00
Графичен дизайн, лого дизайн Osteria Veneta

Клиент: Osteria Veneta

Лого дизайн, корпоративен дизайн – дизайн на визитки, листовки и брошури.

Лого дизайн, графичен дизайн и предпечат

Графичният дизайн е навсякъде около нас – лого дизайн, визитки, обяви, плакати, брошури, билборди, оформление на книга, опаковка на продукт, корица на списание и т.н. От изключително значение са фирмената идентичност и визията на продукта. Споделете идеята си с нас и ние ще изработим перфектното решение за Вашия бранд. Ако нямате такава, ние ще Ви предложим своите идеи. Графичният дизайн съчетава творчество и подход към аудиторията. Той е визуалната комуникация между Вашата фирмата и клиента.
Предпечатната подготовка е един от най-важните фактори за качествен краен рекламен продукт. Процесите на предпечата са набор на текст, редактиране, страниране, подготовка на растерни изображения за печат, ретуширане, копиране или комбиниране на множество страници в кола за отпечатване. Често графичният дизайн и предпечата се обединяват в предпечатна подготовка.

Имате готов проект, но не сте сигурни дали е правилно подготвен? Вижте по-долу основните съвети за подготовка на файлове за печат. Ако все още имате колебания – свържете се с нас. С радост ще отговорим на всичките ви питания. Или заповядайте в офиса ни за разпечатка на файла на един или повече видове хартия.

Изисквания за подготовка на файлове за печат

Резолюция: 300dpi (300 точки на инч)
Цветност: CMYK
Черен текст: К – 100%
Плътно черно (композитно): CMYK – 35%; 35%; 35%; 100%
Размер: Реален размер на готовото изделие
Текст: Обърнат в криви
Раздувки за рязане: Увеличаване на размера на фона с 3 мм от всяка страна
Поставяне на текстове и графични елементи на минимум 3 мм от края на изделието ( или на минимум 6 мм от края с раздувките)
Размер на линии: Mинимална дебелина – 0.25pt / 0.07 мм;

Приемани файлови формати:

PDF Acrobat
EPS – шрифтове конвертирани в криви
CDR – CorelDRAW, шрифтове конвертирани в криви
AI – Adobe Illustrator
TIF – с LZW компресия и с изключени Layers
JPEG – Quality: 10 до 12, резолюция 300 dpi

cmyk