Покани и картички 2020-04-26T12:49:44+00:00
Покани

Комбинацията между пъстро и наситено изображение и релефен картон ще направи Вашата  покана или картичка истинско произведение на изкуството

Покани и картички

Поканите са неизменна част от всяко събитие: фирмено парти, рожден ден, сватба, кръщене. И въпреки, че в днешно време електронните им варианти набират все повече популярност, поканата, отпечатана на красива хартия остава по-оригиналният и личен начин да съобщим на своите гости за предстоящото събитие. В зависимост от повода, поканите могат да бъдат с изчистен и семпъл дизайн или напротив – пъстри, атрактивни, с нестандартна форма и големина, отпечатани на ефектен картон. Предлагаме ви дизайн и печат на покани за всякакви поводи, без ограничение в тиража. Същото важи и за картичките – неограничен тираж, всякакви размери. Красивата картичка, отпечатана на хубава луксозна хартия и персонално адресирана до Вас, със сигурност би ви впечатлила и зарадвала. Ние  разполагаме с голямо разнообразие от релефни и перлени картони.

Едни от най-разпространените технологии за изработката на покани и картички са дигиталният печат, сито печат, топъл печат и преге. Поканите могат да бъдат персонализирани до всеки един гост. Освен познатите размери А4, А5, А6, те могат и да са квадратни, с нестандартен размер и форма и завършени с биговане, дупчене, връзване на панделка… Ние разполагаме и с пликове, които чудесно могат да се комбинират с Вашата покана или поздравителна картичка. Ето някои от марките пликове, с които работим: От колекцията Curios collection- Metallics (перлени златисти, сребристи и други картони). Американски формат 11/22см, А5 16,2х22,9см, квадрат 17х17см.
От колекцията Fabbriano – Rusticus,(дизайнерски релефни картони) пликове с размер 17,8х12см, А5.