Рекламни пана 2020-04-17T17:04:54+00:00
Рекламни пана Посолство на Южна Африка

Рекламни пана, отпечатани на фото хартия, ламинирани двустранно с  30µ гланц  ламинат, устойчиви на влага и на лоши метеорологични условия. Подходящи за директно закачане към клипс рамки. Печат с фотографско качество с резолюция 4700×7000 pix на 100 dpi.

Изложба “Южна Африка – развитие, култура, икономика, природа” по повод 25 години дипломатически отношения между Южна Африка и България.

Рекламни пана

Изработката на реклами с по-големи размери се извършва посредством широкоформатен  печат. Това са рекламни пана, транспаранти, билборди, мегаборди и калкани. Широкоформатният печат се използва за отпечатване на изображения, които служат предимно за външна реклама или интериорен дизайн.

Рекламни пана  – Това е печат на визуални елементи за оформлението на интериора на изложбени зали, обществени сгради, офиси, магазини, ресторанти, заведения. Отличават се с изключително високо качество на изпълнение на печат – висока резолюция 1440 dpi. Най-често използваните материали за рекламни пана са PVC, специализирани фото хартии, винил, канаваца и плоскости от коматекс и пенокартон. Когато се позиционират над пътища, по фасади на сгради и обществени паркове, се ламинират допълнително, с цел повишаване устойчивостта им на механични и химични въздействия. Според разстоянието до наблюдателя, рекламните пана могат да варират като качество на отпечатъка от 720 до 1440 dpi.

Рекламни пана Посолство на Южна Африка

Билборди – Това са метални конструкции за външна реклама, които обикновено се разполагат на места със силен трафик, като кръстовища, магистрали и пътища. Визиите за тях се отпечатват на винил и винилна мрежа. Масово билбордите са статични и позволяват върху тях да бъде изложена само една реклама. Другите билборди разполагат с автоматична система, която позволява сменянето на рекламите през определен период от време, като по този начин едно табло бива използвано за две или повече реклами. Съществуват и дигитални билбордове, върху които могат да бъдат показвани динамични реклами.

Калкани – Калканът е рекламно пано от винил с метална конструкция с особено големи размери, инсталиран на външните фасади на сгради. Изработва се от винил и винилна мрежа. Има голяма видимост и се използва най-вече за дълготрайна реклама.