Рекламни торбички 2021-03-26T16:06:58+00:00
Рекламни торбички

BG Capital Group, American Embassy Sofia: Рекламни торбички от крафт хартия, технология ситопечт, един цвят.

Руски храм-подворие “Св. Николай Мирликийски”: Рекламна торбичка луксозна хартия с топъл печат злато.

Памучна торба                                                              Торба от нетъкан текстил

Рекламни торбички

Предлагаме богато разнообразие рекламни торбички:

Хартиени рекламни торби: Изработват се от 120 г крафт хартия бял или натурален цвят. Дръжките са изработени от 3 мм меко или твърдо памучно въже. Според количеството на поръчаните торбички, рекламният печат може да се извърши с офсетов, сито или дигитален печат. Допълнително Вашето лого може да бъде отпечатано с висококачествено златно или сребърно фолио, чрез изработка на клише и топъл печат.

Памучни торби : Те са направени от 100% памук и могат да се използват многократно. Предлагат се в различни размери с дълги и къси дръжки, сгъваеми, с вътрешни джобове и разширения. Неизбеленият памук (натурален цвят екрю) е един от най-предпочитаните, но разполагаме и с цветни варианти. Също така предлагаме и сертифицирани био памучни торби и такива с OEKO TEX сертификат. Памучните торби са идеални за флок, флекс, ситопечат и директен печат. Материята им позволява да бъдат брандирани с едноцветни и многоцветни лога, надписи и изображения. Ако се интересувате от още еко рекламни материали, разгледайте страницата ни Еко сувенири.

Торбички от нетъкан текстил: те са практични и подходящи за многократна употреба и пране, а ниската им цена ги прави отличен избор за реклама. Възможен е сито и трансферен печат за отпечатване на вашето лого или надпис.