Работен календар 1010 2021-09-07T08:58:32+00:00

Project Description

Работен календар 1010

Стенен работен календар
три тела – малък
подложка
400гр/м2 немски картон
размери 320/680мм
три календариума
12 листа
70 гр/м2 офсет
размери 280/135 мм

Project Details